لیست اختراعات محمد مهدي راستي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 5
تاریخ ثبت: 1392/10/24
خلاصه اختراع:

مشكلات فني و موانع موجود در استفاده از قلم هاي نوري فعلي دستگاههاي الكتروفيوژن به شرح ذيل مي باشد . -\tواردات قلم نوري سيمي از خارج از كشور و خروج ارز . -\tكيفيت پايين قلم هاي نوري وارداتي علي رغم قيمت بالا . -\tخرابي بالاي قلم هاي نوري به دليل ارتباط سيمي و ضعيف آن با دستگاه الكتروفيوژن . -\tعدم امكان استفاده از قلم نوري در پايين كانال به دليل كوتاه بودن كابل آن و محدوديت در افزايش طول و مشكلات جمع آوري كابل در انتهاي باركدخواني . -\tدست و پا گيري استفاده از باركدخوان در عمق كانال براي جوشكار . هدف از اين اختراع : -\tبرطرف سازي مشكلات موجود و طراحي و ساخت سيستمي است كه بتواند علاوه بر رفع موارد فوق مزاياي ديگري نيز براي مجموعه داشته باشد. -\tساخت بومي دستگاه با مشخصات فني و فناوري پيشرفته تر . -\tاستفاده از تكنولوژي منحصر به فرد براي افزايش دقت باركدخوان و كاهش خرابي و سهولت در تعميرات آن . -\tكاهش ارزبري و خودكفايي در زمينه ساخت قلم باركدخوان . -\tحركت به سمت ايجاد پروتكل بيسيم در قلم باركدخوان براي رفع موانع كاربري آن .

تاریخ اظهارنامه: 1391/04/05
تاریخ ثبت: 1394/05/05
خلاصه اختراع:

اين سازه در ساخت علمكهاي گازي روكار و تو كار و همچنين تبديل شبكه هاي گازي فلزي به پلي اتيلن استفاده دارد كه در حال حاضر مطابق با استاندارد IGS-M-PL-014 ساخته ميشود.در اين روش نوين,سازه به دو صورت ساخته ميشود.يكي به صورت تمام يكپارچه كه در قسمت فلزي هيچ گونه جوشي وجود ندارد و ديگري به صورت قبل (در قسمت فلز جوشي) ولي با اين تفاوت كه در قسمت تبديل به جاي بوش مسي از بوش جنس st37-2 استفاده مي شود و همچنين از الكترود 6010 نفوذي در جوش تبديل به لوله فلزي استفاده مي شود.در هر دو حالت هدف افزايش كيفيت,كاهش نشتي و كاهش هزينه ساخت مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1396/04/27
تاریخ ثبت: 1397/02/25
خلاصه اختراع:

در حال حاضر صرفا از تست هاي مخرب (به صورت غالب تست لهيدگي) براي شناسايي مشكلات جوشكاري در سرجوش هاي پلي اتيلني آماده شده به روش الكتروفيوژن استفاده مي شود كه مشكلات فني خاص خود را دارد. برخي از اين مشكلات عبارتند از : -مختل شدن خطوط انتقال گاز جهت بررسي سرجوش سالم، و نياز به جايگزيني حداقل دو سرجوش به جاي هر عدد سرجوش بريده شده -وقت گير بودن و هزينه بالاي عمليات تست سرجوش سالم براي تمام سرجوش هاي يك خط انتقال گاز و آب، لذا اجبار به انتخاب تصادفي درصد بسيار كمي از سرجوش ها براي صحت سنجي اختراع حاضر از سيم پيچ موجود در خود كوپلرها به جاي منبع حرارتي (مانند لامپ UV) براي ايجاد پالس گرمايشي در سرجوش ها استفاده مي كند تا با ترموگرافي سطح بيروني كوپلر، اقدام به بررسي غيرمخرب سرجوش ها كند. عملا از آنجا كه بعد از جوشكاري، از اين سيم پيج هيچ استفاده اي نمي شود، اختراع موجود از يك جز بدون كاربرد، جهت انگيزش حرارتي استفاده مي كند. لذا با هزينه كم، در مدت زمان كوتاه، بسياري از معضلات روش مخرب كنوني را بر طرف مي كند.

تاریخ اظهارنامه: 1399/10/29
تاریخ ثبت: 1400/05/18
خلاصه اختراع:

مهندسين خادمي، راستي و احسني با همكاري شركت پتروآينده رجحان مهرگان با اتكا به دانش و تجربه بالا، موفق به بومي‌سازي دستگاه تشخيص نشتي گاز ديجيتال FID متناسب با به‌روزترين فناوري موجود در دنيا شده‌اند. نشت‌يابي عملياتي است كه جهت شناسايي نشت در لوله‌هاي مدفون و انشعابات گاز بكار گرفته مي‌شود. جهت انجام اين عمليات از دستگاه‌هاي FID گاز ديجيتال جهت نشت‌يابي استفاده مي‌گردد. از مزاياي دستگاه تشخيص گاز ديجيتال FID افزايش دقت و حساسيت، ديجيتال‌سازي و تكرارپذيري بالا، راحتي كاربري، كاليبراسيون پايدار و .... مي‌باشد. اين دستگاه به مدت 5 ماه در واحد نشت‌يابي اداره گاز استان فارس مورد تست و آزمايش قرارگرفته است و تمامي تست‌ها را با تائيد عملكرد به اتمام رسانيده است

موارد یافت شده: 5